Alla hjärtans dag och vetevärmare

Alla hjärtans dag är en dag som jag tycker är perfekt att tänka till lite extra om. Varför inte göra någon lite extra glad på lördag. Det kan vara något spontant, som t.ex. en positiv kommentar eller överraska någon med något roligt. Det behövs inte så mycket för att göra någon annan glad och vad är det man säger när man ger till andra så får man själv tillbaka. Jag undrar om det är många som planerar något lite extra inför denna dag. Jag måste erkänna att jag varit dålig på detta, men tänkte att jag i år skulle tänka till lite extra och komma på något roligt att glädja någon med.

Var för inte sy en liten värmekudde i hjärtform att ge bort till någon. Här kan ni se de vetevärmare jag sytt. Kanske borde jag ge bort en sådan när det är alla hjärtans dag.

En bekant till oss har köpt denna vackra fågelholk utav en annan bekant som gillar att snickra. Ett fantastiskt hantverk, då han har gjort allt själv hemma i sitt garage. Han tänker att ge bort denna fina fågelholk till sin granne. Jag är helt säker på att de kommer att bli jätteglad både grannarna och fåglarna. Ja, vissa gillar att sy och andra att snickra.

Fågelholk - framifrån

 

Framsida med balkong och baksida med två fönster.

Framsida med balkong och baksida med två fönster.

Här är det fyra olika fack, vilket gör att fåglarna faktiskt kan bli serverad fyra rätters.

Här är det fyra olika fack, vilket gör att fåglarna faktiskt kan bli serverad fyra rätters.

 

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.