Årsresumé 2014

Här kommer en lite sammanfattning av vad som hänt i Lurvensvärld 2014, samt hur tankarna går inför det nya året 2015. Förra året vid den här tiden så satt jag för mig själv och kollade tillbaka under året som gått och konstaterade att jag hade ju trots allt hunnit med en del i Lurvensvärld. Jag var också väldigt inne på att blicka framåt och tyckte det var roligt att planera lite för 2014. Jag skrev då ner en tankekarta-mindmap och hade lite planer på att göra det på med hjälp av Simplemind+ på datorn i år, men så blir det inte. Jag tycker det är lite mysigt att sitta med papper och penna och skriva och sudda och drömma lite.

Jag har konstaterat att det blev 32 inlägg här på Lurvendesign under 2014. Jag hade tänkt mig att skriva lite flera, men året 2013 blev det 31 inlägg, alltså ökning med ett inlägg. Jag hoppas att jag ska skriva lite fler  inlägg 2015, vi får se hur det går.

Det mest använda som jag sytt. I oktober sydde jag ett par tights till dottern, dessa har blivit favoriter och har används flitigt.

Tights-slutresultat

Det roligaste jag sytt under året. var nog klänningen till en 2-åring som jag sydde i april. Allt flöt på inget krångel och jag blev nöjd med resultatet. Jag tror att det blev lite extra roligt att sy den just då för jag hade sytt en del bodysar ett tag.

Klänning  collage redu

 

Mest inspirerande under året. Det måste nog bli resan till butiken ullbädden.

Ullkläder

Mest krångliga syprojektet. Ja det finns det faktiskt två stycken , men eftersom det har krånglat en del så hann jag inte sy färdigt något av dessa projekt före jul. Jag satsar på att få dem färdiga till nästa jul, så håll utkik till jul nästa år.

Bästa köpet. Jag har inte gjort så många inköp under året i Lurvensvärld vad jag minns. Jag kan ändå tala om att jag sover väldigt skönt på min ullfilt just nu, så det är nog mitt bästa köp.

Vad tänker jag göra annorlunda eller planera för nästa år. Jag hoppas på att jag kommer att skriva flera inlägg här på Lurvendesign. Jag vill lägga till flera bloggar på Lurvens lista för inspirerande bloggar, då det finns så många bra bloggar. Det hade varit roligt att göra flera inspirationstrippar. Jag skulle vilja gå en kurs inom sömnad, kanske något med lappteknik. Vi får se vad det kan bli. Vad planerar och drömmer ni om inför nästa år?

Gott Nytt År på Er allihopa!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.