Årsresumé 2015

Snart är året 2015 slut och jag summerar året som gått med vad som hänt på Lurvendesign med en årsresumé för 2015. Mina planer för 2015 var att skriva fler inlägg än vad jag gjorde under 2014, då blev det 32 stycken inlägg. Jag har nu konstaterat att jag lyckats, det blev 38 stycken inlägg 2015. Jag hade hoppats på lite fler, vi får väl se hur många det blir under 2016.

Det mest använda som jag har sytt

Det mest använda under året kan jag inte påstå att jag har sytt direkt, men både den ekologiska hudkrämen och mitt läppbalsam med apelsinolja har jag använt flitigt.

Färdig hudkräm

Det roligaste jag sytt under året

Det roligaste jag sytt var ugglan Ugglis. Det gick ganska fort iallafall fortare än vad jag trodde samt att jag blev nöjd med resultatet, trots detta har det inte blivit fler ugglekuddar.

Kudde - Uggla

Mest inspirerande under året

Resan till Ullared var både rolig och lyckad. Jag vet inte om jag blev så inspirerad direkt, men roligt var det. Kanske blev jag inspirerad till att handla. Jag tyckte iallafall inte jag fick något onödigt med mig hem.

Mest krångliga syprojektet

Det mest krångliga projektet var julgardinerna. Detta berodde inte på att det var speciellt svårt, det var bara det att det uppstod massa oväntade problem under tiden. Jag hittade ingen rödspets och jag kunde inte bestämma mig på vilket sätt jag skulle matcha kök och vardagsrum. Hur som helst blev jag iallafall nöjd med resultatet.

Julgardiner kök Pic Monkey

Vad tänker jag göra annorlunda eller planera för nästa år

Jag har inga väldiga planer för nästa år, men jag fortsätter med att försöka öka antalet inlägg. Jag funderar på att skaffa ett konto på Instagram också. Jag skaffade facebook under 2015 och tänkte nu att jag skulle försöka vara lite snabbare med att skaffa Instagram. Vi får se vad det blir, då jag börjar jobba flera timmar per vecka nu än vad jag gjort tidigare så jag hoppas att tiden räcker till. Nej nu ska jag planera lite nyårsmat, då vi firar nyår hemma hos oss med goda vänner.

Gott Nytt År!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.