Årsresumé 2016

Jag tänker nu sammanfatta året med Lurvendesign med en årsresumé. Det är roligt att titta tillbaka på året som gått. Jag märker att jag har gjort mer än vad jag tror, trots att jag upplever lite tidsbrist ibland. När jag blickar tillbaka här på bloggen så ser jag att det har blivit 33 inlägg under året. Något mindre än förra året, men jag har ju jobbat lite mer i år så det får vara okej för i år.

Det mest använda som jag har sytt

Det mest använda som sytts i år är tvättvikaren, även om det inte är jag som har använt den mest så har mina barn använt den en hel del när de har hjälpt till med tvätten.

 

Det roligaste jag har sytt under året

Tygpåse för hårrullar och baby body med tryck var de roligaste projekten i år. Det berodde nog delvis på att jag införskaffade en Silhoutte Cameo som man kan göra massor av roliga saker med, till exempel skära ut mönster som man kan trycka på tyg. Det går även att skära ut roliga saker i papper.

Tygpåse-mormorshårrullar picmonkey

Slutresultat av textiltryck.

 

Mest inspirerande under året

Loppisbesök i hälsingland och att ha börjat att använda Instagram. Jag och min mamma åkte i maj månad till hälsingland och hälsade på vänner. Det blev en fantastiskt rolig tripp. Jag märker att jag saknar gamla vänner och hoppas att det blir tillfälle att träffas även 2017. Jag tyckte det var väldigt mysigt att besöka loppisar och fika.

Jag fick med mig ett par fina retro gardiner hem som min kompis hade på sitt rum när vi var små. Min kompis hade även gjort en fin tygtavla av ett tyg från IKEA.

IMG_1293

Tygtavla Ikea - Pic Monkey collage

Mest krångliga syprojektet

Det mest krångliga i år får nog bli tyghuset som absolut skulle vara klar till jul i år. Det var inte speciellt krångligt att sy själva huset, men det blev så jobbigt när det fattades material som jag hade lite svårt att få tag i.

Tyghus eller handväska.

Vad tänker jag göra annorlunda eller planera för nästa år

Jag planerar att 2017 skriva några fler inlägg än 2016 samt att fortsätta vara aktiv även på Facebook och Instagram. Jag planerar också att jag ska prova på något nytt som inspirerar. Det skulle kunna vara någon inspirerande resa eller någon kurs. Just nu gillar jag förutom att sy att läsa och jag har blivit lite nyfiken på mindfulness och yoga. Vi får se  vad jag hittar på det nya året 2017.

Gott Nytt År!

 

 

This entry was posted in Allmänt, Bodysuit, Tvättvikare and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.