Blommiga mössor a´la 70-tal

Jag har kommit igång med att sy lite mer, men det verkar som att jag  har fastnat i möss-träsket. Helt plötsligt var det jätteroligt att sy mössor.

Jag har sytt tre stycken blommiga mössor av tyget Fields inköpt från Znokdesign. Storleken är 5-7 år. Dessa är  vändbara ena sidan blommig och andra sidan enfärgad grön. Mönstret var från början från Ottobre, men nu anser jag att det är mitt eget, då jag har gjort om det så mycket.

Mössa blommig

Jag har även sytt en fleecemössa svart med vita stjärnor i storleken 2-4 år. Det svarta fleece stjärntyget köpte jag i en lokal tygaffär.

Det blev också en rosarandig mössa även den i storleken 2-4 år. Mönstret som jag sytt efter till dessa två mössor kommer från Stoff&Stil.

Slutligen så sydde jag en mössa till mig själv av samma mönster som jag sydde de blommiga mössorna, men i större storlek. Det mönstrade serietyget har jag köpt i en lokal tygaffär. Även denna mössa är  vändbar, enfägad svart på den ena sidan.

Mössor

 

 

This entry was posted in Mössor. Bookmark the permalink.