Bordsdekoration till höstmyset

Det har inte blivit så mycket sömnad denna helg, men en bordsdekoration till höstmyset har jag gjort. Tidigare har jag gjort en bordsdekoration som jag tycker passar bättre på våren och sommaren.

DSC02243

Ljusfatet och ljusen hade jag hemma. Jag sa till sonen att vi skulle gå till lekparken. Sonen trodde inte det var sant. Sonen är 12år och är inte så ofta i lekparken nu för tiden speciellt inte på kvällen när det är mörkt,  men han följde med av ren nyfikenhet.

I lekparken fanns det fin sand och på hemvägen hittade vi fina höstlöv och taklökarna grävde jag upp i trädgården. De små runda dekorationskulorna i metall hade jag köpt på en inredningsbutik tidigare i veckan. Jag blev nöjd med resultatet och det kostade inte speciellt mycket heller. Man får inte glömma bort att det finns mycket fint i naturen att dekorera med.

DSC02245

 

 

This entry was posted in Allmänt, Inredning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Bordsdekoration till höstmyset

  1. Pingback: Lurven design - Bordsdekoration till jul

Comments are closed.