Börjar nya året med lite shopping

Jag började det nya året med lite shopping i Stockholm tillsammans med min dotter. Min dotter hade planerat lite inköp. Själv hade jag inte planerat några inköp, men jag köpte en yllekappa på rea och en T-shirt. Dessa inköp gjordes på de två sista affärerna innan vi skulle avsluta vår shoppingrunda för att hinna med bussen hem till Värmland.

Jag passade också på att besöka tygaffären Tyg & Sy på NK. Dottern tyckte inte att denna affär var lika rolig som jag tyckte, så vi tillbringade inte så lång tid där. Någon annan tygaffär stötte vi inte på. Jag tar tacksamt emot tips om någon känner till någon bra tygaffär i den centrala delen av staden. Vem vet kanske blir det en ny tripp längre fram. Det var trevligt att börja året med denna lilla tripp.

Sergelstorg

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.