Höstrusk och sydda barnmössor

Några mössor kanske kan passa bra nu när det närmar sig slutet av sommaren. Här i Värmland har vi haft en varm och solig sommar, men nu märks det att det börjar bli lite kyligare i luften. Höstrusk är vad vi har här idag.

Själv har jag återgått till jobbet efter en bra semester. Jag hann inte att göra allt som jag planerade, men hann mycket ändå. Det är så mycket man vill hinna med när man har semester. Vi har fått en fin altan som vi byggt samt att vi tapetserat om dotterns rum. Givetvis med ny gardiner som mamma sytt, lite sömnad måste jag bara hinna med. Jag återkommer med bilder på detta projekt lite senare. Nu ser jag fram mot en mysig höst med mycket sömnad.

Möss mönstren är mina egna som jag ritat av några favoriter som barnen hade när de var små.

Tyget med drakar kommer från Znokdesign. Tyget med valar kommer från Stoff&stil. Tyget med djungelmönster kommer från jnydesign. Det bruna tyget kommer från Stoff&stil.

Tyget med drakar kommer från Znokdesign.
Tyget med valar kommer från Stoff&stil.
Tyget med djungelmönster kommer från jnydesign.
Det bruna tyget kommer från Stoff&stil.

Vändbar mössa. Blå ena dagen och brun den andra.

Vändbar mössa. Blå ena dagen och brun den andra.

This entry was posted in Mössor. Bookmark the permalink.