Inspirationstripp med ull

En annan affär som besöktes när jag var i  Molkom var Ullbädden. Efter att ha följt med min mamma på en så kallad ullresa som Thermo Tours anordnar så måste jag erkänna att jag blev väldigt intresserad av dessa ullprodukter från att varit lite skeptisk, inte för att jag inte vet att ull är en bra produkt, men vem vill sova på en ullbädd och med ulltäcke i den här värmen.

Ull har nämligen en unik egenskap att andas och släppa ut fukt, vilket gör att du sover i en jämn och skön temperatur året om. Detta skall göra att man inte får en störd nattsömn av att man slänger täcket av och på när man sover, det blir aldrig för varmt, fuktigt eller för kallt. Därför skulle jag vilja prova att sova på en ullbädd. Det var detta som gjorde att jag drömde om ull efter att ha varit på inspirationstripp i Molkom. För när jag väl var där i butiken så kunde jag inte bestämma mig om jag skulle köpa en, pläd, sittdyna, madrass eller täcke. Dessa produkter kostar trots allt en del, så jag var tvungen att sova på saken. Jag återkommer till detta med ullbädden när jag bestämt mig.

Entré Ullbädden

Entrén till butiken ullbädden som ligger på Stationsgatan i Molkom.

Hunden Vera gillar ullbäddensprodukter

Här kan man se en av de lyxigaste ullprodukterna nämligen Cashmere-bädd. Ullen kommer från Cashmerebergets getter och är alldeles silkesmjuk. Hunden Vera har definitivt hittat sin favoritplats här i butiken.

Ullbädden och hunden Vera

Här är en annan ullbädd, där ullen kommer från cameler varav namnet camel-bädd. Hunden Vera ligger och kollar in läget och är gärna med på kort.

Ullsittdyna och ekologiska-skönhetsprodukter

I butiken finns lite andra fina saker också , det mesta i ull kuddar, tofflor, sittdynor, underställ, smycken och lite skönhetsprodukter m.m.

 

 

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.