Loppisfyndet-Skapa&Sy

Idag har jag varit på loppis. Jag har inte tidigare varit så väldigt intresserad av loppisar, men efter att fått kontakt med en barndomsvän och efter mina två besök i Hälsingland hos henne, så tycker jag nu att det är väldigt roligt att besöka loppisar.

Det fanns både tyger, tråd, blixtlås, satinband och spets med mera till bra priser. Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle köpa något mer till sy-samling, men när jag hittade några pärmar om sömnad så kunde jag inte låta bli. Skapa&Sy Steg för steg för dig och ditt hem heter denna pärm som fick följa med hem.

Skapa & Sy

Så här ser pärmen ut.

Priset jag betalade var 30kr, det tyckte jag var ett bra pris. Tillväga gångs sättet och tipsen fungerar fortfarande, det är bara att välja sina favorittyger.

Skapa & Sy

Här kan ni se vad denna serie av pärmar innehåller. Jag köpte bara en av pärmarna.

Barn klänningar

Här är en beskrivning på hur man syr en Ida klänning. Jag tycker denna klänning liknar en Madicken klänning.

Sy barnklänning

Steg för steg beskrivningar med bilder.

Klänning till jul.

Kanske någon blir inspirerad att sy en fin klänning till jul. Här kan du se en klänning som jag sytt tidigare. Klänning till en 2-åring

Gardinuppsättningar

Det finns också tips på olika gardinuppsättningar. Jag tycker nog att jag är färdig med mina gardinprojekt på ett tag nu. I år har jag nya färdigsydda julgardiner. Se inlägget Matchande julgardiner i kök och vardagsrum

 

Detta får bli kvällens läsning. Jag gillar att läsa om pyssel, sömnad, kokböcker, må bra böcker och en och annan feelgood roman, men nu får det bli Skapa&Sy några kvällar.

This entry was posted in Allmänt, Boktips and tagged , , . Bookmark the permalink.