Lurvendesign 2013 och mindmap för 2014

Tiden går fort när man har roligt 2013 börjar närma sitt slut och det är roligt att kolla tillbaka på året som gått här på bloggen. Vad har jag skrivit och sytt under året. Jag skulle bli jätte glad om ni har lust att ge mig lite respons på året som gått. Vad har varit de bästa inläggen eller kanske finns det inlägg som inte alls är intressant att läsa om här på bloggen eller också något annat som skulle kunna göra min blogg bättre. Mejla mig gärna på carina@lurvendesign.se.

Lite inspiration från trädgårdsmässan 2013

Lite inspiration från trädgårdsmässan 2013

Lite mer inspiration från trädgårdsmässan.

Lite mer inspiration från trädgårdsmässan.

 

Jag sitter nu och funderar över hur 2014 kommer att bli. Det är många tankar som snurrar det är mycket jag vill göra och det är jag säkert inte ensam om. Jag vill sy en massa saker, träna och äta lite nyttigare, renovera här hemma och umgås mera med vänner. För att få lite struktur på detta har jag ritat mig en tankekarta – mindmap. Jag valde att använda papper och penna och började med att rita dit mig själv i mitten och sen började jag att dra streck. För er som vill lägga ner lite mer tid på detta så finns det en hel del olika program för detta. Jag har kollat lite på SimpleMind+ och Creaza, kanske kommer jag att prova någon av dessa om jag skriver en tankekarta för 2015 vem vet. Bilden kommer från Simplemind+.

Gott Nytt År på er allihopa.

iPhone-skärmavbild 1

 

 

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.