Orangea gardiner och nyrenoverat rum

I början av året stod dotterns nyrenoverade rum färdigt, se inlägget randiga gardiner och nyrenoverat rum. Detta tyckte sonen var orättvist. Vi talade då om för honom att även han kommer att få sitt rum renoverat.

Han önskade sig först ett rum som skulle gå i färgerna orange och vitt, men efter att vi pratat ihop oss lite så blev det orange och lite mörkare grått. Tapeten skulle vara en ljusare grå på två väggar och en mörkare grå på de andra två väggarna. Detaljerna skulle gå i orange.

Här ser man de nya orange gardinerna med öglor upptill. Synd nog missade jag att ta foton på hur det såg ut före men humlan som syns är en bit av de gamla gardinerna. Rummet matchade syrrans fast sonen hade ljusblåa tapeter och gardiner medans syrran hade liknande men mer åt det gula hållet.

Här ser man de nya orangea gardinerna med öglor upptill. Synd nog missade jag att ta foton på hur det såg ut före men humlan som syns är en bit av de gamla gardinerna. Rummet matchade syrrans fast sonen hade ljusblåa tapeter och gardiner medans syrran hade liknande men mer åt det gula hållet.

Oranga gardiner

Tittar man i hörnen av sängen och i hörnet vid keyboarden så kan man se att den ena tapeten är mörkare än den andra. Detta syns inte jätte bra på bilderna men det blev bra i verkligheten.

 

This entry was posted in Gardiner, Inredning. Bookmark the permalink.