Ordmoln till sy och pysselrum

För ett tag sedan besökte jag IKEA i Karlstad och fick då syn på den här väggen. Perfekt  till de som vill göra något roligt på väggen i sina sy och pysselrum, eller kanske i andra rum med andra ord.

Ordmoln

Själv provade jag att göra ordmoln med hjälp av wordle.se. En kudde med olika julord  skulle jag göra. Det skulle bli en julklapp, men storleken på ordmolnet och kudden blev inte som jag tänkte mig, så jag tröttnade på detta projekt.

Provade också att gör en tygtavla, det var roligt ända tills jag upptäckte att jag stavat fel på ett ord, det blev bixtlås istället för blixtlås, så kolla stavningen mer än en gång är ett litet tips om du tänker att prova detta. Tavelramar som man monterar ihop själv hittade jag på Clas Ohlson till ett bra pris.

Tygtavla

Jag har fortfarande kvar av T-shirt Transfern som jag avvände mig av när jag förde över mina ordmoln till tyget. Det var roligt trots att det krånglade lite för mig. Vem vet kanske får jag för mig att göra flera ordmolns projekt längre fram. Det finns så mycket fint man kan göra.  Är det någon som har gjort något syordsmoln, eller kanske har några andra bra tips på hur ni fått det lite extra fint och bra ordning i era syrum. Mejla mig gärna och berätta vad ni gjort och hur ni gjorde.

T-shirt transfer

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Inredning. Bookmark the permalink.