Påskpyssel med filt

Påskpyssel

Här hemma har vi pysslat lite inför påsken. Dottern håller på med en påskkärring som hon skall ha på sitt rum. Jag har gjort en påskkyckling av filt.

Påskpyssel med filt

Mallarna har jag ritat själv på frihand. Ägget här är ca. 8cm i höjd.

 

DSC01847

Även fötterna ritade på frihand.

 

Påskpyssel med filt

Här är alla delarna avtecknade och utklippta.

 

Påskpyssel med filt

Påskkycklingen fick här nya ögon. Jag hittade dessa här hemma och tyckte de var lite roligare. Jag har här limmat fast de lösa delarna med textillim. Därefter syr jag runt kyckling och lämnar en liten öppning till att stoppa in lite vadd och syr sedan igen den sista lilla biten. Klar. Detta var roligt det får nog bli några flera kycklingar.

 

 

 

 

 

This entry was posted in Påsk. Bookmark the permalink.

2 Responses to Påskpyssel med filt

  1. Pingback: Lurven design - Pysselkit

  2. Pingback: Påskpynt och tyghönor -

Comments are closed.