Resa och inköpta knappar

Jag och min familj åkte till Spanien närmare bestämt Gran Canaria på nyårsafton. Vi bodde i Maspalomas ett ställe på Gran Canaria som jag kan rekommendera, där finns det en lång sandstrand, öken och ett centrum i närheten.

Under vår vistelse på Gran Canaria åkte vi med den lokala bussen till Gran Canarias största stad Las Palmas för lite shopping. Jag hittade två tygaffärer i staden, men jag blev inte så imponerad av dessa. Däremot hittade jag en affär med lite allt möjligt i, passade då på att shoppa lite knappar.

Nyårsafton - Maspalomas

Nyårsafton i Maspalomas.

Fyren i Maspalomas

Fyren på Maspalomas stranden.

Maspalomas stranden.

Maspalomas stranden.

Utsikt över Las Palmas.

Utsikt över Las Palmas.

Knappar - små

Små knappar.

Mellan knappar

Mellan knappar

Stora knappar.

Stora knappar.

Vill man kan man faktiskt använda baksidan på knapparna som man har. Vilket gör att jag också har massor av vita knappar i olika storlekar. Ett litet tips om du inte hittar en knapp som passar - vänd på knappen. Kanske passar den bättre då.

Ett litet tips är att man faktiskt även kan använda baksidan av sina knappar. Vilket gör att jag också har massor av vita knappar i olika storlekar nu.

This entry was posted in Allmänt, Knappar. Bookmark the permalink.