Tyghus till jul

Nu äntligen har jag avslutat mitt sömnadsprojekt tyghus. För något år sedan fick jag syn på en liten väglednings broschyr som Panduro hade.

Jag tyckte detta såg ut som ett roligt syprojekt till mig, men jag såg ett pepparkakshus framför mig istället för den bild som visades på broschyren. Det tog ett tag innan jag påbörjade detta projekt och det gick ytterligare ett tag innan jag nådde slutet. Det var mer jobb än vad jag trodde och så blev det så mycket andra saker som skulle fixas inför julen.

Tyghus broschyr

Under arbetets gång fick jag lite knapp problem. Trots att jag har samlat på mig en del knappar så hittade jag inga som passade till taket på väskan, ja för det är en väska. Jag fick även problem när kristyren tog slut, det vill säga de vita zick-zack bomullsbanden. Detta löste sig till slut, men det tog lite längre tid än vad jag hade tänkt.

Pepparkakshus-väskan kan man ha till att pynta med inför julen ett fint tyghus som man kan förvara lite saker i eller använda den som gå bort väska för speciella tillfällen. Jag skulle tro att tyghuset får en plats på bokhyllan som julpynt i år.

Här kommer lite bilder på slutresultatet.

Tyghus framifrån

Tyghus från sidan

Tyghus foder

Tyghus eller handväska.

 

This entry was posted in Förvaring, Inredning, Jul, Knappar, Väskor and tagged , , , , . Bookmark the permalink.