Plastpåseförvaring – tygpåse till plastpåsar

Snygg förvaring till plastpåsar. Anpassa tyg och mönster så att din plastpåseförvaring passar in i din inredning hemma hos dig. Jag har valt att sy på bokstäver som bildar ordet påsar som jag sytt på som applikation. En annan variant är att använda decoupage-tekniken. Med decoupage-tekniken kan du använda tyger eller servetter för att dekorera din plastpåseförvaring. Det gick ganska lätt och fort att göra denna plastpåseförvaring.

Plastpåseförvaring

Jag klippte till en rektangel med måtten ca. 50×75 av ett grått lin tyg som jag hade hemma. Sicksackade kanterna.

Placerade ut var bokstäverna som jag hade klippt till skulle sitta och sydde fast dessa. Sydde en kanal nertill och en upptill för gummibandet samt en hamp för att kunna hänga upp påsen.

Sydde ihop långsidorna räta mot räta och pressade isär sidosömmen.

Nu hänger min plastpåseförvaring fint tillsammans med min jättefina stickade grytlapp som min dotter gjort till mig i slöjden med många fina färger.

Plastpåseförvaring 2

This entry was posted in Förvaring. Bookmark the permalink.